Hesabını sil

Son güncelleme: 19 Ekim 2026

Bu, İngilizce aslının çevirisidir. Herhangi bir uyuşmazlıkta İngilizce sürüm geçerlidir.

Uygulamayı zaten kaldırdın mı?

Giriş yaptığın adresten bize yaz ve hesabını silmemizi iste. İşlem tamamlanınca, en geç bir ay içinde onaylarız.

contact@alleytale.com adresine yaz

Uygulamada

Alleytale'i aç, Ayarlar'a git ve Hesabımı sil'i seç, ardından onayla. Oturumun hemen kapanır ve hesap artık kullanılamaz.

Neler silinir

Hesabın ve profilin, yürüyüşlerin ve rotaları, kaydettiğin bilgiler ve eklediğin fotoğraflar. Kullanılmamış krediler de gider.

Neleri saklarız

Ödeme kayıtlarını, vergi ve muhasebe kurallarının gerektirdiği süre boyunca saklarız. Bu kayıtlar artık seninle ilişkili değildir.

Ne kadar sürer

Silme işlemi onayladığın anda başlar. Hesabının verileri kısa süre sonra kaldırılır ve geri yüklenebileceği bir bekleme süresi yoktur.

← Ana sayfaya dön